X

O podjetju

Strokovnost, kvaliteta, zanesljivost

Družinsko podjetje s tradicijo

Naše podjetje z razvojem in proizvodnjo kvalitetnih in kontroliranih proizvodov izpolnjuje pričakovanja kupcev ter z njimi tako kot z dobavitelji vzpostavlja dolgoročen poslovni odnos, ki temelji na razumevanju zahtev ter doslednem izpolnjevanju le teh.


Naša zgodovina

Podjetje Gumarstvo Šrajner d.o.o. je družinsko podjetje z domačim kapitalom. Začetek dejavnosti za izdelavo tesnil iz gume sega v leto 1992, ustanovitelj Frančišek Šrajner s.p.. Podjetniško pot je pričel z obrtno delavnico za izdelavo tesnil iz gume, z dvema zaposlenima. Leta 2003 se je podjetje preoblikovalo v d.o.o. in podjetje je prevzel Tadej Šrajner. Izpostavili smo prelomne dogodke v naši zgodovini.

 

Kdo smo

kliknite za ogled

Smo podjetje specializirano za izdelavo visokokvalitetnih in zahtevnih izdelkov iz gume, silikona in kombinacij guma/kovina ter guma/plastika. Za proizvodnjo navedenih izdelkov se v podjetju izdelajo tudi ustrezna orodja.

Z jasno vizijo ter smernicami delovanja za doseganje dolgoročnih poslovnih ciljev v podjetju nenehno vlagamo v razvoj znanja zaposlenih ter nadgrajujemo sisteme kakovosti ter tehnološko opremo. Zavedamo se, da so okolju prijazni procesi vrednote in priložnost. Zato je tudi skrb za okolje vgrajena v naše poslovanje.

1992

Ustanovitelj Frančišek Šrajner s.p. prične z izdelavo tesnil iz gume.

1998

Pričetek izdelave lastnih orodij.

pričetek izdelave lastnih orodij

2002

Prestrukturiranje podjetja v d.o.o., podjetje prevzame Tadej Šrajner.

2003

Prva delavnica

2004

Prva brizgalnica.

2012

Vzpostavitev ERP sistema in pridobitev certifikata ISO 9001.

pričetek izdelave lastnih orodij

2013

Začetek gradnje in dozidave nove proizvodnje hale.

2014

V podjetju vzpostavimo WMS sistem.

2015

Obnova in gradnja poslovnih prostorov, kontrole in odpremnice.

2019

Pričetek gradnje nove orodjarne, povečanje proizvodnje ter celostna ureditev podjetja.

2020

Pridobitev certifikata IATF 16949.

Mi danes

Oglejte si predstavitveni video

Vizija ter smernice delovanja podjetja so:

 

Strategija nič napak na vseh področjih, kar uresničujemo s striktnim izpolnjevanjem politike kakovosti. Cilje periodično spremljamo, ter v primeru odstopanj pravočasno ukrepamo.

Z nenehno kontrolo in kvalitetnimi produkti zagotavljati zadovoljstvo kupcev. Vse povratne informacije s strani kupcev vgraditi v naš sistem kakovosti.

Še vnaprej vlagati v razvoj opreme ter znanje zaposlenih. Osveščanje zaposlenih o pomenu motiviranosti ter zavesti da smo za kakovost odgovorni vsi zaposleni.

Delovati v skladu z zahtevami standardov ISO 14001, ISO IATF 16949 in ISO 9001 kar potrjuje našo strokovnost ter kvalitetno delo.

 

KONTAKT

Gumarstvo Šrajner, d.o.o.
Sv. Primož nad Muto 26
2366 Muta, Slovenija
T: +386 27 07 9900
E: info@g-s.si
Kontaktirajte nas